1995-Waimes

In het plaatsje Waimes in de buurt van Malmedy vonden we onderdak in een boerderij. Alleraardigst optrekje met, wat later een nadeel bleek, een bed in de woonkamer. Die avond werd er luidruchtig getafeld. Pé besloot op zeker moment dat het tijd was om de Cock een glaasje rode wijn in het kruis te mikken. Onbegrip was zijn deel. De Cock heeft gewacht tot het toetje met de revanche. Pé kreeg de vanillevla makkelijker uit het haar dan de Cock de rode wijn uit de broek. 

Einde avond besloten Pé en Master D. zich te rusten te leggen terwijl de andere mannen de plaatselijke disco bezochten. Toen zij terug kwamen in het huisje en nog een afzakkertje verkozen, bleek de Pé zich te hebben opgesloten in de woonkamer waar ook de keuken en dus de koelkast zich bevond.

De heren wisten de kamerdeur te openen wat een kleine discussie tot gevolg had. Pé besloot daarop een rondje te gaan rijden, richting Holland en weer terug zodat het hele gezelschap de volgende dag toch weer samen aan de wandel kon. Het werd een rondje richting Malmedy en weer terug.

De dag daarna werden fietsen gehuurd.

terug                                                                                                                      foto's