2006-Oberhausen
P had een prima huisje op een mooi plekje geregeld in het Belgische Oberhausen aan de Our vlakbij het drielandenpunt tussen Belgi, Luxemburg en Duitsland.

We hadden meteen alle aandacht van een oude baas in een elektrische rolstoel met zwaailicht die ons zijn wat hoger op de heuvel gelegen huisje aanbood voor een volgende trip.  Het huis wat gehuurd was beviel zo goed dat we zijn aanbod zullen afslaan. Ratski sloeg meteen de theepot aan diggelen, want thee was voor mietjes. P nam die avond de honneurs waar voor het eerste maal, Master D. verzorgde de volgende dag een rijsttafel. Maar eerst werd er gewandeld Een grensoverschrijdend rondje door het bos richting Drler, dan zuidwaarts en via Luxemburg naar het oosten tot het drielandenpunt. Vervolgens via Ouren terug naar Oberhausen. En......niemand met de bus!

De volgende dag werd vertrokken bij het drielandenpunt en werd de Our gevolgd tot de camping waar we in 2003 de tweede dag gestart waren. Daar de Our overgestoken naar Duitsland en terug richting drielandenpunt. En weer geen uitvallers, maar wel een hoop gemekker. 

   Het huisje  ''Meijerheim'' en het uitzicht. 
terug                                                                                                                      foto's