2003-Dasburg
Op de grens tussen Luxemburg en Duitsland, langs de Our vonden we dit jaar een aardig huis in het Duitse Dasburg. De lamskoteletjes waren vorig jaar zo goed bevallen dat Pé een herkansing kreeg en ook dit keer waren we onder de indruk.  

De eerste dag werd gewandeld vanuit Vianden. De bedoeling was om terug te wandelen naar Dasburg. Het wordt eentonig, maar ook nu was dit alleen weggelegd voor Ratski en de Cock.

Master D, Pé en Sjapske besloten geen enkel risico te nemen en na een kopje koffie in Untereisenbach besloten zij terug te liften naar Dasburg. Ratski en de Cock kwamen op hun wenkbrauwen aan in het huisje lang nadat de zon was ondergegaan. Het deed pijn. We hebben die avond gegeten bij een restaurant in de buurt.

De volgende dag werd een auto geparkeerd bij een camping in de buurt van Kalborn en liepen we langs de Our, via een stuk van de GR 5, vanaf camping Tintesmühle terug naar Dasburg. 

terug                                                                                                                     foto's