2005-Basse-Bodeux              
Het was even zoeken, maar toen we het eenmaal gevonden hadden stemde het ons tevreden. Pť begon meteen bier uit te delen aan de eigenaar en zijn schoonvader, en die lusten 'm wel. Na een uurtje het franse gebabbel te hebben aangehoord en het gebruikelijke vrijdagmiddag geborrel was het tijd voor dode beesten.

De zaterdag via Trois- Ponts naar Grand-Halleux gereden en daar gestart met een rondwandeling richting Trois-Ponts en weer terug. Inmiddels was het de gewoonte dat Ratski en de Cock de overige ''mannen'' halverwege in een koffietent achterlieten om de weg met zijn tweeŽn te vervolgen. De ''mannen'' namen de bus naar Basse-Bodeux. 

De volgende dag werd vanuit het huisje gewandeld naar Co, waar we op een terrasje aan het water een koffie genoten waarna, je raad het al, Ratski en de Cock via Trois-Ponts terugwandelden naar Basse-Bodeux om vervolgens met de auto naar Co terug te rijden, om de ''mannen''  op te halen. Zou het aan de schoenen liggen...?

  het huisje ''La Betuliere''
terug                                                                                                                             foto's