2002-Manderscheid
Dit jaar viel de keuze op de Eifel en werd een huis gehuurd bij een melkveebedrijf aan de rand van Manderscheid. Duitse gründlichkeit, nog nooit zaten we zo comfortabel. Dit was ook voor het eerst dat het de Cock verboden werd pasta in te slaan en nam Pé het op zich om lamskoteletjes in honingtijmsaus te bereiden. Het was goed.

De eerste wandeldag werd besloten een traject te lopen van Manderscheid naar Wittlich. De wandeling ging door het mooie dal van de rivier de Lieser. Smalle paadjes, rotsen en vergezichten. Helaas hebben Ratski en de Cock hun drie reisgenoten tijdens de wandeling achter moeten laten. Zij verkozen de bus naar ''huis'' te nemen vanuit Großlittgen omdat het donker werd. Ratski en de Cock kwamen inderdaad in het donker aan in Wittlich.

De volgende dag hebben we een wandeling gemaakt vanuit het huisje via de Wolffschlucht rond de enige kratersee, de Windsbornkrater.
  Het huisje, appartement  ''Lindenhof''
terug                                                                                                                   foto's