DiDoJaPiRo, de website van een vriendenclub die zich jaarlijks laaft in culinaire hoogstandjes onder het genot van een enkel glaasje op een echte ''outdoor'' bestemming onder het mom van Wij Wandelaars Wandelen Waar Wij Willen Wezen. De sportieve prestatie is daarbij ondergeschikt geraakt maar vormt nog steeds het uitgangspunt en is daarmee bepalend voor de uiteindelijke bestemming. 

Zij willen ''bergen'' zien! De conditie van de deelnemers gaat harthollend achteruit, het aantal middagslaapjes neemt omgekeerd evenredig toe. Een spelletje triviant vormt het intellectuele hoogtepunt, voor een enkeling het dieptepunt, van het weekend. 

Naast een overzicht van deze weekenden vanaf 1993 staat er onder de knop wandelingen veel informatie over diverse wandelingen in binnen- en buitenland die gemaakt zijn door de webmaster al dan niet in gezelschap van andere wandelliefhebbers.

Bij diverse wandelingen is het mogelijk de GPS track te downloaden. Om de track te kunnen bekijken en in je eigen GPS te laden moet je voor sommige tracks helaas wel beschikken over het programma MapSource en het nodige kaartmateriaal.